55

/ PËR NJË NATË

Apartament për 3 persona

Hotel Rome

3 KLIENTËT

15 ft

55 € / PËR NJË NATË

-

-

MON

TUE

WED

THU

FRI

SAT

SUN

PREV WEEK

DAY

PRICE

10/12/2020

55 €

10/13/2020

55 €

10/14/2020

55 €

10/15/2020

55 €

10/16/2020

55 €

10/17/2020

55 €

10/18/2020

55 €

CURRENT WEEK

DAY

PRICE

10/19/2020

55 €

10/20/2020

55 €

10/21/2020

55 €

10/22/2020

55 €

10/23/2020

55 €

10/24/2020

55 €

10/25/2020

55 €

NEXT WEEK

DAY

PRICE

10/26/2020

55 €

10/27/2020

55 €

10/28/2020

55 €

10/29/2020

55 €

10/30/2020

55 €

10/31/2020

55 €

11/01/2020

55 €

ÇMIMI PËR JAVË

Apartament komod dhe me kushte bashëkokohore. Përbëhet nga një dhomë gjumi me krevat dopio dhe banjo. Apartamenti është zgjidhje ideale për të gjithë ciftet që dëshirojnë të kalojnë pushimet tek ne

room Shërbimet

Pishinë

Televizor

Jo Duhani

Tualet Privatë

Wifi

CHECK-IN

24

Oct
CHECK-OUT

25

Oct
KLIENTËT

1

NETËT

1