130

/ PËR NJË NATË

Suitë

Hotel Rome

4 KLIENTËT

15 ft

130 € / PËR NJË NATË

-

-

MON

TUE

WED

THU

FRI

SAT

SUN

PREV WEEK

DAY

PRICE

10/12/2020

130 €

10/13/2020

130 €

10/14/2020

130 €

10/15/2020

130 €

10/16/2020

130 €

10/17/2020

130 €

10/18/2020

130 €

CURRENT WEEK

DAY

PRICE

10/19/2020

130 €

10/20/2020

130 €

10/21/2020

130 €

10/22/2020

130 €

10/23/2020

130 €

10/24/2020

130 €

10/25/2020

130 €

NEXT WEEK

DAY

PRICE

10/26/2020

130 €

10/27/2020

130 €

10/28/2020

130 €

10/29/2020

130 €

10/30/2020

130 €

10/31/2020

130 €

11/01/2020

130 €

ÇMIMI PËR JAVË

Apartamenti është i përbërë me 3 dhoma ku përfshihen 2 dhoma gjumi dhe 1 guzhinë. Apartamenti është i pajisur gjithashtu me një guzhinë dhe me një ballkon të bollshëm, ideal për familjet me 4 pjestarë. Ambjenti është  mjaft komod dhe bashkëkohor. Apartamenti gjithashtu është I pajisur me ajër kondicionuar, wifi në të gjitha dhomat, pajisjet bazike në guzhinë dhe banjo.

room Shërbimet

Pishinë

Televizor

Jo Duhani

Tualet Privatë

Wifi

Mëngjesi

CHECK-IN

24

Oct
CHECK-OUT

25

Oct
KLIENTËT

1

NETËT

1