Rana e Hedhun

Rana e Hedhun është një ndër peisazhet më mbresëlënëse që ofron riviera shqiptare. Dëshirojmë që miqtë që kane zgjedhur të pushojnë tek ambjentet tona mos të humbin mundësinë të shijojnë mrekullinë dhe bukurinë e këtij peisazhi fantastik. Për këtë arsye organizojmë ture të ndryshme si ture me varke për të soditur këtë mrekulli dhe per atë që deshirojnë më tepër aventurë, ofrojmë  gjiro me foristrada ku adrelina rritet akoma dhe më shumë