Shëtitje me kal

Një ndër aktivitetet më të pëlqyera për të rritur dhe femijë është shëtitja me kuaj. Jemi të lumtur që t’iu ofrojmë këtë shërbim elitar i cili është një kënaqësi argëtim dhe një mundësi e paharruar për të qen në kontakt të drejtëpërdrejtë me kuaj të stervitur. Kjo aventurë është një eksperience e vecantë