Peshkim

A ju pëlqen peshkimi? A dëshironi sikur vetem një herë ta provoni të peshkoni si peshaktarë të vërtetë? Atëherë ne mund ta realizojme këtë dëshirë duke ju ofruar turet tona specifike për peshkim. Ju premtojmë që do të jetë një eksperiencë e mrekullueshme , tërësisht e paharrueshme . Gjatë gjithë turit do të asistoheni nga peshaktari më i vjetër dhe më profesionist i zonës Z. Sadiku, i cili do të ndaj me ju sekretet e këtij profesioni.