CHECK-IN

24

Oct
CHECK-OUT

25

Oct
KLIENTËT

1

DHOMAT TONA

- BORA BORA -

Ne ofrojmë më të mirën


Zbulo dhomat e reja!

Kontrolloni të gjitha promovimet

SHËRBIME

- BORA BORA HOTEL VELIPOJA -

BORA BORA HOTEL VELIPOJA

Zbuloni

hotelin tonë

Hoteli Bora Bora është vetëm 500 m nga plazhi dhe vetëm 1 km larg nga qendra e Velipojes. I ndërtuar në vitin 2011, ky hotel ofron dhoma me ajër të kondicionuar , të kompletuara me të gjitha pajisjet e duhura, bar dhe një terrace të mrekullueshme për të shijuar rrezet e diellit.

Të gjitha dhomat vijnë të pajisur banjo, ballkon dhe fasilitetet/ pajisjet e nevojshme dhe disa prej tyre gjithashtu përmbajnë një aneks, guzhine dhe një ballkon të mobiluar.

MË TEPER