Ture ditor në Lumenjt e Shkodrës

Pasuritë natyrore të vendit tonë janë të shumta dhe Shkodra është e bekuar me shumë prej tyre. Lumenjt e Shkodrës janë një ndër pikat turistike më të spikaturat ndaj dhe ne ju ftojmë ti vizitojmë këto lumënj . Ture të dedikuara eskplorimit të këtyre lumenjve janë ndër më të bukurit që ne ofrojmë. Në këto ture ndërthuren së bashku natyra me bukuritë e saj dhe aventura.